TOURINGCAREXPERT

CODE 95 | RIJLES C/D/DE | INTERIM CHAUFFEUR 
 

FSO-subsidie op cursus rijoptimalisatie bij Touringcarexpert

"FSO vindt het belangrijk dat er voor de bedrijven en werknemers in de sector gedegen branchegerichte opleidingen zijn." Dit staat te lezen op de website van het Fonds Scholing en Ordening van het Besloten Busvervoer. Daarmee zit het FSO volledig op 1 lijn met Touringcarexpert. Want door te blijven investeren in je mensen kan je als ondernemer met je touringcarbedrijf verder komen.

Subsidie 50%

Voor de cursus W-02 rijoptimalisatie heeft het FSO maar liefst 50% subsidie beschikbaar in 2020. Daarmee kunnen de touringcarbedrijven de opleidingskosten aanzienlijk drukken.

E-learning of reguliere dagcursus

Touringcarexpert heeft voor de cursus W-02 rijoptimalisatie 2 cursussen in het lespakket zitten. De reguliere dagcursus wordt gegeven aan 2 chauffeurs gedurende een lesdag van 7 uur, de individuele cursus kent een e-learning van 4,5 uur en een praktijkdeel van 3 uur.

Voordeel nascholing Code 95

Naast het financiële voordeel van de FSO-subisie op de Code 95 cursus rijstijloptimalisatie W-02 heeft het volgen van deze cursus nog veel meer voordelen. De rijcoach van touringcarexpert zal namelijk uw chauffeur tijdens deze cursus uitdagen om zo optimaal mogelijk van de touringcar gebruik te maken in het verkeer. Veiligheid, zuinigheid, duurzaamheid.... maar ook vlot en comfortabel. Het komt allemaal aan bod. Daarnaast is er de laatste tijd heel wat veranderd op technisch gebied bij touringcars, zijn er allerhande veiligheidssystemen aan boord gekomen waarvan een heleboel chauffeurs nog niet weten hoe ze daadwerkelijk nuttig gebruikt kunnen worden.

Op de website van het FSO kunt u nalezen of u ook in aanmerking komt voor 50% subsidie op de nascholingscursus W-02 rijoptimalisatie Code 95.

Rijoptimalisatie Code 95 W-02 bij Touringcarexpert

 Meer informatie over de e-learning rijoptimalisatie W-02 voor touringcarchauffeurs vindt u hier. Liever een cursus rijoptimalisatie voor 2 chauffeurs zonder e-learning? Hier leest u er alles over.