ROBBERT ZWIEP 

instructie | training | coaching 
 

Touringcarexpert...

Touringcarexpert is een initiatief van Robbert Zwiep. Met de all-round kennis die hij op touringcargebied heeft mag hij zich met recht dé gespecialiseerde dienstverlener voor de touringcarbranche noemen voor wat betreft nascholing Code 95 van touringcarchauffeurs en buschauffeurs, opleiding voor het rijbewijs D en DE en interim chauffeursdiensten.  

Doelstelling van Touringcarexpert is op een positieve  manier bij te dragen aan de kennis en vaardigheden van touringcarchauffeurs. Of dit nu starters zijn die hun rijbewijs willen halen, of geroutineerde chauffeurs die 'alles' al kennen en kunnen. Dit doen we door de cursussen op een plezierige manier praktijkgericht te geven met oog voor de individuele chauffeur. Daarnaast kijken we heel goed voor welke opdrachtgever we werken, wat daar gebruikelijk is op de werkvloer en welke specifieke wensen er zijn op het gebied van nascholing. Door deze werkwijze is zowel de individuele chauffeur gebaat bij de nascholing als de werkgever. 

Code 95 is sinds 2008 ingevoerd als permanente eis van nascholing voor beroepschauffeurs. Waar dit door sommigen nog steeds gezien wordt als overbodig en lastig kijkt Touringcarexpert hier echt anders tegenaan. Wij zijn er van overtuigd dat je beter kunt worden in wat je doet door jezelf regelmatig een spiegel voor te houden en te toetsen of je kennis en vaardigheden nog helemaal up to date zijn.  Met als doel de kwaliteit van het touringcarvervoer naar een steeds hoger niveau te krijgen. Wie daar voor gaat komt verder. Met zijn chauffeurs, met zijn bussen, met zijn onderneming.

Robbert, docent, trainer en instructeur bij Touringcarexpert,  heeft de afgelopen jaren vele chauffeurs opgeleid en voor een veelvoud er van de nascholing Code 95 verzorgd. De ruime kennis en vaardigheden die hij op dit gebied heeft zet hij met veel plezier in voor uw organisatie. In de cursussen verstaat hij de kunst om heel snel aansluiting te vinden bij de leefwereld van uw chauffeurs. Aan de hand van hun verhalen gaat Robbert in op de lesinhoud. Mede hierdoor ervaren de meeste chauffeurs de cursussen niet enkel als plezierig maar veelal ook als eigenlijk wel leerzaam. 

Nieuwsgierig geworden? Kan Touringcarexpert wellicht binnen uw touringcarbedrijf de nascholing verzorgen?  Neem geheel vrijblijvend contact op met Robbert | Touringcarexpert en bespreek welke mogelijkheden er allemaal zijn. U bereikt hem rechtstreeks via 06-199 111 88 (tevens WhatsApp) of via info@touringcarexpert.nl. App, sms, bel of mail gerust! Ook als u niet direct een opleidingsbehoefte heeft maar wel een vraag  op dit gebied. We denken heel graag met u mee!  

Touringcarexpert:

Robbert Zwiep, initiatiefnemer

Robbert Zwiep, initiatiefnemer

Positie Eigenaar

Over Met een onderwijskundige achtergrond kwam Robbert rond de eeuwwisseling met zijn net behaalde busrijbewijs voor z'n plezier op de touringcar terecht. Van 2009-2018 was hij als directeur en mede-eigenaar betrokken bij een touringcarbedrijf wat in die periode groeide van 6 naar meer dan 30 voertuigen. Door in te zetten op het opleiden, nascholen en coachen van chauffeurs werd er een stevige basis voor het bedrijf gelegd. De kennis en vaardigheden die Robbert bezit op het vlak van opleiden zet hij momenteel met veel plezier in als Touringcarexpert! In z'n vrije tijd zie je Robbert graag op z'n mountainbike ploeteren door het bos of in Frankrijk waar hij regelmatig de vakanties doorbrengt.